Kris Geerts en Vanessa Huybrechts

Restaurant Kris

Bij onze zaak delen we een passie voor pure keuken. Verwacht u aan gerechten waar een klassieke achtergrond in een modern, trendy jasje gegoten wordt. Dit in een kader dat de warmte en gezelligheid van een huiskamer uitademt waar iedereen zich thuis kan voelen. We nemen u graag mee in een gastronomische beleving van begin tot einde.

Kris en Vanessa heten u van harte welkom.

De chef

De culinaire reis van chef Kris Geerts startte aan Hotelschool Ter Duinen te Koksijde waarna hij in verschillende gerenommeerde restaurants in België en Frankrijk ervaring kon opdoen. Zijn smaakzoektocht bracht hem onder meer langs Le Galion, Les Frênes, Bru, De Pastorie en Bérard met een liefde voor topproducten zoals langoustine, kreeft en oesters tot gevolg. Zijn passage bij Hotel de Crillon en de familie Taittinger brengt hij ook graag mee in zijn eigen verhaal door u de prestigieuze Champage Taittinger te serveren. Na een periode bij bevriende chef Alex Verhoeven van Fleur de Sel is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk, het hoofdstuk Restaurant Kris.

Wijnglas