fbpx
CULINAIR GENIETEN

Menu

Ontdek onze verschillende menu’s die met grote zorg en passie voor u zijn gecreëerd met de beste producten. Aangepaste wijnen, sappen of bieren zijn steeds mogelijk.

Maakt u liever zelf een keuze, dan is er ons à la carte menu.

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel vijf of zes gangen.
Helaas is het voor ons niet mogelijk om een volledig vis of vlees menu te voorzien.

Mogen wij vragen om steeds intoleranties een allergieën te vermelden bij reservatie, anders kunnen wij het mogelijk niet aanpassen of zal er een supplement van 20€  worden aangerekend. Alvast bedankt voor het begrip.

Fingerfood & Amuses

Schotse zalm "Label rouge"

Mozaïek – Krokant quinoa – Guacamole 

Catch of the day

Chef’s creatie met de vangst van de dag & seizoensgroenten

Asperges*

Zwezerik – Duvel – Marigold 

Lamsfilet

Peterseliewortel – Courgette – Jus rozemarijn

Vanille

Citroen – Pistache – Spongecake

 

Menu 4 gangen  – € 85
Aangepaste wijn € 35
Aangepaste bier € 30
Alcoholvrij pairing € 30

Menu 5 gangen  – € 95*
Aangepaste wijn € 40
Aangepaste bier € 35
Alcoholvrij pairing € 35

Menu 5 gangen met Signatuur – € 130
Aangepaste wijn € 50
Aangepaste bier € 45
Alcoholvrije paring € 45
Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Ambachtelijke kazen De Backer i.p.v. dessert – €16
Ambachtelijke kazen De backer & dessert – €20

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waar u onbeperkt uit kan kiezen.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

We willen ons nog meer inzetten voor onze no waste mentaliteit, maar we verwennen ook graag de vegetariërs onder onze gasten.
Daarom dat we vanaf heden wel nog een volledig gastronomisch vegetarisch menu samenstellen maar enkel op reservatie.
Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel vijf of zes gangen

Fingerfood & Amuses

Gerookte knolselder

Guacamole – Dille 

Groene asperge

Geitenkaas – Krokant 

Asperges*

Bimi – Duvel – Marigold 

Courgettebloem

Peterseliewortel – Tempura

Vanille

Citroen – Pistache – Spongecake 

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

Menu 4 gangen  – € 85
Aangepaste wijn € 35
Aangepaste bier € 30
Alcoholvrij pairing € 30

Menu 5 gangen  – € 95*
Aangepaste wijn  € 40
Aangepaste bier  € 35
Alcoholvrije pairing € 35

Menu 5 gangen met signatuur  – € 125
Aangepaste wijn  € 50
Aangepaste bier € 45
Alcoholvrije pairing € 45
Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Ambachtelijke kazen De Backer i.p.v. dessert – €16
Ambachtelijke kazen De Backer & dessert – €20

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.

Lunch

Lunch

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!
Ons lunchmenu serveren wij enkel op vrijdag en maandagmiddag. De samenstelling kan veranderen aangezien wij met dagverse producten werken.
Op feestdagen serveren wij enkel het speciaal voorziene menu

Amuses – Fingerfood

Mozaïk wortel

Langoustine – Saffraan 

Skrei

Tomaat – Paksoi

Appeltaart

Kaneel  – Tonkaboon

Lunch 3 gangen – € 65
Aangepaste wijn/bier/ alcoholvrij – € 25

Ambachtelijke kazen De Backer i.p.v. dessert – € 16
Ambachtelijke kazen De Backer & dessert – € 20

Een kaart met een selectie van 10 zorgvuldig uitgekozen kazen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.

3 gangen - € 65

2 glazen aangepaste wijnen / bier  / sappen €20

4 gangen - € 75

3 glazen aangepaste wijnen / bier / sappen €28

Op speciale feestdagen serveren wij enkel het voorzien feestmenu.

À la carte

À La Carte

Beste gasten,

Bij ons kan u steeds een keuze maken uit onze á la carte.
Op vrijdag en zaterdagavond vragen wij om een keuze te maken uit zowel voor- als hoofdgerecht. 

Voorgerechten

Langoustine

Coquilles – Kokkels – Saffraan 

Gebakken ganzenlever

Appel – Calvados – Peperkoek

Toast kannibal

Kalfs – Jalapeno – Tierenteyn      

Wagyu A5

Tartaar – Groene pickles – Crème rode ui

Wintertruffel

“Tarte tatin” – Witloof – Pompoen 

Hoofdgerechten

Tarbot

Wortel – Wintertruffel   

Skreifilet

Tomaat – Garnaal – Paksoi 

Wagyu A5

Entrecôte – Slahart – Pommes pont neuf

Zwartpootkip

Zoete aardappel – Akkerzwam 

Desserten

Kubus

Chocolade – Karamel – Framboos

Appeltaart

Tonkaboon – Bladgoud 

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 10 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel vijf of zes gangen.
Helaas is het voor ons niet mogelijk om een volledig vis of vlees menu te voorzien.

Mogen wij vragen om steeds intoleranties een allergieën te vermelden bij reservatie, anders kunnen wij het mogelijk niet aanpassen of zal er een supplement van 20€  worden aangerekend. Alvast bedankt voor het begrip.

Fingerfood & Amuses

Schotse zalm "Label rouge"

Mozaïek – Krokant quinoa – Guacamole 

Catch of the day

Chef’s creatie met de vangst van de dag & seizoensgroenten

Asperges*

Zwezerik – Duvel – Marigold 

Lamsfilet

Peterseliewortel – Courgette – Jus rozemarijn

Vanille

Citroen – Pistache – Spongecake

 

Menu 4 gangen  – € 85
Aangepaste wijn € 35
Aangepaste bier € 30
Alcoholvrij pairing € 30

Menu 5 gangen  – € 95*
Aangepaste wijn € 40
Aangepaste bier € 35
Alcoholvrij pairing € 35

Menu 5 gangen met Signatuur – € 130
Aangepaste wijn € 50
Aangepaste bier € 45
Alcoholvrije paring € 45
Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Ambachtelijke kazen De Backer i.p.v. dessert – €16
Ambachtelijke kazen De backer & dessert – €20

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waar u onbeperkt uit kan kiezen.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

We willen ons nog meer inzetten voor onze no waste mentaliteit, maar we verwennen ook graag de vegetariërs onder onze gasten.
Daarom dat we vanaf heden wel nog een volledig gastronomisch vegetarisch menu samenstellen maar enkel op reservatie.
Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel vijf of zes gangen

Fingerfood & Amuses

Gerookte knolselder

Guacamole – Dille 

Groene asperge

Geitenkaas – Krokant 

Asperges*

Bimi – Duvel – Marigold 

Courgettebloem

Peterseliewortel – Tempura

Vanille

Citroen – Pistache – Spongecake 

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

Menu 4 gangen  – € 85
Aangepaste wijn € 35
Aangepaste bier € 30
Alcoholvrij pairing € 30

Menu 5 gangen  – € 95*
Aangepaste wijn  € 40
Aangepaste bier  € 35
Alcoholvrije pairing € 35

Menu 5 gangen met signatuur  – € 125
Aangepaste wijn  € 50
Aangepaste bier € 45
Alcoholvrije pairing € 45
Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Ambachtelijke kazen De Backer i.p.v. dessert – €16
Ambachtelijke kazen De Backer & dessert – €20

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Dit menu serveren wij enkel op vrijdag en maandagmiddag

Amuses – Fingerfood

Kalfs

Zuurdesem – Granite

Wortel*

Coquilles – Saffraan

Skrei

Tomaat – Paksoi

Appeltaart

Tonkaboon

Seizoensmenu 3 gangen – € 65
Aangepaste wijn/bier/ alcoholvrij – € 25

Seizoensmenu 4 gangen – € 75
Aangepaste wijn/bier/ alcoholvrij – € 30

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – € 16
Kaaskaart Van Tricht & dessert – € 20
Een kaart met een selectie van 10 zorgvuldig uitgekozen kazen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.
Lunch

Lunch

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!
Ons lunchmenu serveren wij enkel op vrijdag en maandagmiddag. De samenstelling kan veranderen aangezien wij met dagverse producten werken.
Op feestdagen serveren wij enkel het speciaal voorziene menu

Amuses – Fingerfood

Mozaïk wortel

Langoustine – Saffraan 

Skrei

Tomaat – Paksoi

Appeltaart

Kaneel  – Tonkaboon

Lunch 3 gangen – € 65
Aangepaste wijn/bier/ alcoholvrij – € 25

Ambachtelijke kazen De Backer i.p.v. dessert – € 16
Ambachtelijke kazen De Backer & dessert – € 20

Een kaart met een selectie van 10 zorgvuldig uitgekozen kazen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.

3 gangen - € 65

2 glazen aangepaste wijnen / bier  / sappen €20

4 gangen - € 75

3 glazen aangepaste wijnen / bier / sappen €28

Op speciale feestdagen serveren wij enkel het voorzien feestmenu.

À la carte

À La Carte

Beste gasten,

Bij ons kan u steeds een keuze maken uit onze á la carte.
Op vrijdag en zaterdagavond vragen wij om een keuze te maken uit zowel voor- als hoofdgerecht. 

Voorgerechten

Langoustine

Coquilles – Kokkels – Saffraan 

Gebakken ganzenlever

Appel – Calvados – Peperkoek

Toast kannibal

Kalfs – Jalapeno – Tierenteyn      

Wagyu A5

Tartaar – Groene pickles – Crème rode ui

Wintertruffel

“Tarte tatin” – Witloof – Pompoen 

Hoofdgerechten

Tarbot

Wortel – Wintertruffel   

Skreifilet

Tomaat – Garnaal – Paksoi 

Wagyu A5

Entrecôte – Slahart – Pommes pont neuf

Zwartpootkip

Zoete aardappel – Akkerzwam 

Desserten

Kubus

Chocolade – Karamel – Framboos

Appeltaart

Tonkaboon – Bladgoud 

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 10 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

* Wij respecteren ieders eetgewoonte, maar ons menu is een compleet verhaal waarmee wij onze visie van culinair genieten aan u willen laten zien, ruiken & proeven. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om aan alle dieetwensen te voldoen. Indien u niet zeker bent, kan u steeds telefonisch contact met ons opnemen. Zijn er producten die u absoluut dient te vermijden (Noten, schaal & schelpdieren…) vanwege allergie gelieve dit bij reservatie te melden. Anders zullen wij genoodzaakt zijn om hiervoor een supplement aan te rekenen.

Daar wij werken met dagverse producten kan het mogelijk zijn dat de samenstelling van onze gerechten een lichte wijziging ondergaan.

Alvast bedankt voor het begrip.